Informujjeme Vás, že MMR pořádá ve spolupráci s regionálním partnery sérii konferencí Evropské fondy 2014-2020: Jednoduše pro lidi.

" Společným cílem všech konferencí je představit programové období 2014 - 2020, jeho programy a možnosti, jak v letech 2014 – 2020 dosáhnout na podporu z fondů EU. Účastníci se zároveň seznámí s hlavními změnami oproti programovému období 2007 – 2013, které v příštím roce končí," popsala hlavní cíl akce Karla Šlechtová, ministryně pro místní rozvoj.

Dalším samostatným okruhem bude prezentace Integrovaného operačního programu a rovněž problematiky veřejných zakázek, která s tematikou evropských fondů úzce souvisí. Na zahajovací konferenci v Praze postupně naváže osm regionálních setkání, a to v Ústí nad Labem, Plzni, Českých Budějovicích, Jihlavě, Brně, Olomouci, Ostravě a Hradci Králové.

V Hradci Královém se konference bude konat dne 15.12.2014

Kapacita je omezena, přihlásit se můžete na jednotlivé akce přes odkaz http://www.strukturalni-fondy.cz/cs/Kalendar-akci

Video: Pozvánka ministryně viz http://mmr.cz/cs/Ministerstvo/Ministerstvo/Pro-media/Tiskove-zpravy/2014/Startujeme-uz-pristi-utery!-Video-Pozvanka-ministr

zpět